Nógrád megye

2018.02.12. 11:16

Versengtek egymással Nógrád megye közgépalántái, a tarjániak nyertek

A Salgótarjáni Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 7-8. osztályos tanulók számára hirdetett vetélkedőt a közgazdaságtan, az ügyvitel, a gazdasági informatika, a logisztika és a turisztika témakörében.

P. K.

A verseny selejtezői az interneten zajlottak le, amelyeket követően 12 csapat vehetett részt a végső hajrában. A három hónapon át tartó vetélkedősorozat a napokban izgalmas döntővel zárult, amit a Salgótarjáni Általános Iskola és Kollégium Forintfalók nevű csapata nyert. Az immár nyolcadik alkalommal megrendezett Közgé­palánták Versenyén második lett a Beszterce-lakótelepi tagiskola Pénzügyőrök csapata, míg a harmadik helyet a Bartók Térségi Általános Iskola Kossuth Lajos Tagintézménye szerezte meg.

A győztes csapatok a tárgyjutalmak, a könyvutalványok és a cukrászdai meghívások mellett elismerő okleveleket kaptak, valamint részt vehetnek a Táncsics Napok záróünnepségén is, ahol a középiskola diákközössége előtt vehetik majd át a teljesítményükért járó vándorserleget.

Az első helyezett Forintfalók csapata és felkészítő tanáruk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!