Balassagyarmat

2017.12.23. 17:16

Ajándékok a Szeretet lángjától

Karácsonyt megelőzően, az adventi időszakban a balassagyarmati és szécsényi járásban több helyre juttatta el jótékonysági adományait a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány.

H. H.

 A „Szeretet lángjai” nevet viselő akcióban, a párt parlamenti képviselőinek felajánlásaiból, Nógrádban a balassagyarmati Szent Erzsébet Idősek Otthona lakóinak különböző híradástechnikai eszközöket juttattak, rádiót, dvd-lejátszót és lemezeket.

A dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézetben az ápolási osztály gazdagodott eszközökkel, mikrohullámú sütővel, turmixgéppel és kávéfőző berendezéssel, amivel az eddig hiányzó frissítő sarkot alakíthatják ki a nővérek és ápolók.

A Központi Óvoda tagintézményeibe pedig a testnevelési foglalkozásokon használatos mozgás- és tartásjavító gumilabdákat vittek.

A szervezők nevében Dobrocsi Lénárd elmondta, ezen kívül tűzifa-adományt is eljuttatnak egy rászoruló nyugdíjasnak, míg Pilinyben és Rimócon családokat támogatnak az akció során, többek között készségfejlesztő játékokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában