NAV

2018.03.06. 15:29

Nőnap tájékán vizsgálódnak

A következő napokban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ellenőrei elsősorban a nőnaphoz kapcsolódó szolgáltatások vonatkozásában keresik fel a vállalkozásokat.

G.K.

A legfrissebb adótraffipax szerint a virágárusok, az ajándékboltok dolgozói, a fodrászok, a kozmetikusok, illetve a vendéglátóhelyek számíthatnak próbavásárlásokra, továbbá számlaellenőrzésekre.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága március 5-én, hétfőn Balassagyarmaton és környékén, március 6-án, kedden Salgótarján, valamint Bátonyterenye térségében, március 7-én, szerdán Rétság vonzáskörzetében, március 8-án, csütörtökön Pásztón és tájékán, március 9-én, pénteken Szécsény­ben, illetve környékén, továbbá március 10-én, szombaton pedig ismét Bátony­terenyén és térségében tart ellen­őrzést.

Az adótraffipaxból kiderül továbbá, hogy a nőnaphoz kapcsolódóan a revizorok március 8-ig kiemelt figyelmet fordítanak a virág- és ajándékkereskedők, valamint az édességárusítók, illetve a cukrászdák vizsgálatára.

Emellett a fodrászoknál, a szoláriumüzemeltetőknél, továbbá egyéb szépségápolási szolgáltatóknál is ellenőrzik a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgép használatát, valamint az alkalmazottak bejelentését. Mindezek mellett forgalomszámlálásra is sor kerülhet ezeken a helyszíneken. Az adóellenőrök a hét valamennyi napján, a megye egyéb településein is végezhetnek vizsgálatokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!