Salgótarján

2018.03.26. 13:00

CBA: kinyitott egy volt boltjuk a Kemerovón

A CBA-boltok bezárása óta több település és városrész maradt ellátatlan megyeszerte, Salgótarjánban nagy szükség lenne élelmiszerboltra az Öblösnél, a Pécskő úton, az Acélgyári úton is.

P. K.

Fekete Zsolt polgármester most közösségi oldalán közölte a hírt, miszerint egy bolt kinyitott a Kemerovó-lakótelepen. A lakosok elvárása volt ugyanis, hogy újra legyen olyan üzlet a környékükön, ahol a napi bevásárlásokat buszozás nélkül is elintézhetik. „A CBA-boltok bezárása után a kemerovói bolttal azért vagyunk szerencsés helyzetben, mert ez az egyetlen olyan korábbi CBA-üzlethelyiség, amely önkormányzati tulajdonban van. Így vált megoldhatóvá, hogy a jelenlegi üzemeltetőnek azt bérbe adjuk, s újból legyen egy alapigényeket kielégítő élelmiszerüzlet – írja a polgármester.

A többi, egykori CBA-bolt esetén nincs ilyen szerencséje a városnak, azon helyiségek továbbra is a volt cég tulajdonában, felszámolás alatt állnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!