A tél közeleg

2018.06.19. 14:00

Emilia Clarke elbúcsúzott a Trónok harcától

A Sárkányok anyja bizony elérzékenyült.

British actress Emilia Clarke poses as she arrives on May 15, 2018 for the screening of the film "Solo : A Star Wars Story" at the 71st edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France. / AFP PHOTO / Alberto PIZZOLI

Véget ért a Trónok harca nyolcadik, egyben befejező évadának forgatása. A széria egyik főszereplője, a Daenerys Targaryent alakító brit színésznő, Emilia Clarke pedig már el is búcsúzott a stábtól – számol be róla a Híradó.hu.

„Hajóra szálltam, hogy elköszönjek attól a szigettől, ami közel egy évtizeden át az otthonom volt, messze az igazi otthonomtól. Ez volt aztán az utazás! Köszönöm neked Trónok harca, hogy olyan életem lehetett, amiről álmodni sem mertem, és a családot, akiket mindig hiányolni fogok”

– idézték Clarke szavait, aki érzelmes poszttal, virágos réten készült szelfivel köszönt el a sorozattól.

Mint írják, az alkotók próbára teszik a rajongók türelmét, ugyanis a stáb legközelebb a záróévad promóciós turnéján áll majd össze. Az utolsó epizódokat pedig 2019-ben tűzi műsorára az HBO.

Emilia a napokban a Vanity Fairnek nyilatkozott. Az interjúban sejtelmesen utalt karakterének utolsó jeleneteire, mely vélhetően sok rajongót meg fog döbbenteni. A színésznő azt mondta, ő is sajnálja, hogy ezt a képet őrzi majd utoljára Daenerysről.

Borítókép: Emilia Clarke Cannes-ban, 2018 május 15-én.

Forrás: AFP / ALBERTO PIZZOLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!