Australian Open

2017.12.13. 10:55

Azarenka szabadkártyát kapott

Szabadkártyával indulhat januárban az év első tenisz Grand Slam-viadalán, az Australian Openen a kétszeres győztes Viktorija Azarenka.

Belarus's Victoria Azarenka serves against Britain's Heather Watson during their women's singles third round match on the fifth day of the 2017 Wimbledon Championships at The All England Lawn Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 7, 2017. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

A játékosnak – aki 2012-ben és 2013-ban is diadalmaskodott a Melbourne Parkban – tavaly decemberben gyermeke született, júniusban visszatért a pályára, azonban gyermekelhelyezési vitába került a kisfiú apjával. Ezért kihagyta az idei US Opent, és azóta sem versenyzett. Egy Los Angeles-i bíró korábban úgy döntött, hogy Azarenka gyermeke, Leo nem hagyhatja el Kalifornia területét, ahol a 28 éves játékos is rendelkezik lakhellyel – fogalmazta meg az MTI.

A szervezők közleményben jelezték, a világranglistán jelenleg csak 210. teniszezőt mindenképpen támogatni akarták.

Az Australian Opent január 15. és 28. között rendezik meg.

Borítókép: Viktorija Azarenka 2017 július 17-én

AFP PHOTO / Glyn KIRK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában