Bundesliga

2021.12.07. 14:14

Negyvenezer eurós büntetést kapott a Dortmund angol futballistája

A találkozót követően a futballista mellett a dortmundi klub is kritikával illette a játékvezető döntéseit.

A Német Labdarúgó Szövetség 40 ezer euróra büntette Jude Bellinghamet, a Borussia Dortmund angol válogatott játékosát, aki a Bayern Münchentől elszenvedett 3-2-es szombati vereséget követően nyilvánosan kritizálta a játékvezetőt.

„Egy olyan bírónak adták Németország legnagyobb meccsét, aki korábban fogadási csalásba keveredett, mégis mit vártak?” – mondta a 18 éves futballista Felix Zwayerről, akit 2005-ben hat hónapra eltiltottak, mert érintett volt a nagy német bundabotrányban, a Robert Hoyzer-ügyben, amely során pénzért több, alsóbb osztályú mérkőzés végeredményét is befolyásolták.

A dortmundi játékos elfogadta a büntetést.

A találkozót követően a futballista mellett a dortmundi klub is kritikával illette a játékvezető döntéseit, ilyen volt a meccset eldöntő büntető, amelyet a VAR segítségével ítélt meg a bíró, aki azonban egy másik gyanús esetnél, amikor a sárga-feketék kaphattak volna 11-est, nem vette igénybe a videóbírót.

Címkék#Bundesliga

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában