fogadkoznak

2021.10.29. 15:14

Nagelsmann: a Bayern játékosai is emberek, nem gépek

A nyáron kinevezett szakember ugyanakkor arra ígéretet tett, hogy a hétvégén, az Union Berlin elleni bajnokin teljesen más arcát mutatja majd az együttes.

Julian Nagelsmann vezetőedző pénteken úgy reagált a Bayern München labdarúgócsapatának szerdai, 5-0-s történelmi vereségére, hogy a bajor elitklub játékosai is emberek, nem gépek.

„Emberek vagyunk, nem gépek. Mi is hibázhatunk és ha ez egy erős ellenféllel szemben történik egy rossz napon, annak az az eredménye, ami történt, hogy 21 perc után háromgólos hátrányban voltunk” – mondta online sajtótájékoztatóján a tréner, aki a Borussia Mönchengladbachtól elszenvedett súlyos Német Kupa-vereség során nem ült a kispadon, mivel megfertőződött a koronavírussal, s jelenleg is karanténban van.

A nyáron kinevezett szakember ugyanakkor arra ígéretet tett, hogy a hétvégén, az Union Berlin elleni bajnokin teljesen más arcát mutatja majd az együttes.

„Kiderült, hogy sebezhetőek vagyunk, de az a fontos, hogy tanuljunk ebből a mérkőzésből. Ez már történelem, el kell fogadnunk a kritikákat” – mondta Nagelsmann, akinek a szombati már sorozatban a harmadik olyan találkozója lesz, amelyet betegsége miatt kénytelen kihagyni.

A Bayern a csúfos kupabúcsú ellenére jól kezdte az idényt, kilenc forduló után 22 pontjával vezet a Bundesligában, ráadásul 33 gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában három kör után százszázalékos.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában