liverpool

2021.08.16. 14:27

Van Dijk: meccsekre és időre van szükségem

Érzelemdúsnak és keménynek nevezte visszatérését Virgil van Dijk, a Liverpool labdarúgója, aki az előző idény nagy részét kénytelen volt kihagyni térdszalagsérülése miatt.

Liverpool's Dutch defender Virgil van Dijk leaves the field injured during the English Premier League football match between Everton and Liverpool at Goodison Park in Liverpool, north west England on October 17, 2020. (Photo by Catherine Ivill / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Catherine Ivill

Csapata a Norwich City elleni, idegenbeli 3-0-s sikerrel kezdte az új szezont Diogo Jota, Roberto Firmino és Mohamed Salah egy-egy góljának köszönhetően.

A holland válogatott belső védő végigjátszotta a szombati összecsapást, amely után azt mondta, az ember sokszor elképzeli előre a mérkőzést, mielőtt játszik, majd úgy folytatta: „a játékban nem fáradtam el, csak az fárasztott, ami körülötte volt”.

A feladatra úgy tekintett, mint egy akadályra, amit át kell ugrania.

„Megfelelően edzettem, bíztam abban, hogy a térdem rendben lesz. Nehéz volt az út, amit megtettem, de most örülök, hogy újra itt vagyok.

Érzem, hogy szükségem van a játékra, mert ettől jobb lesz a teljesítményem. Nem vagyok robot, nem tudok százszázalékos állapotban visszatérni.

Mérkőzésekre, időre és ismétlésekre van szükségem”

- tette hozzá.

A Liverpool múlt pénteken hosszú távra egyezett meg Virgil van Dijkkal – akit az európai szövetség a 2018-19-es idényben az év játékosának választott -, így a harmincéves holland futballistát 2025-ig köti szerződés a Mersey-parti klubhoz.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában