Roland Garros

2021.05.16. 09:39

Andy Murray kihagyja a tornát

A korábbi világelső teniszező még mindig érez némi fájdalmat, ezért a következő időszakot rehabilitációval tölti, hogy a füves pályás versenyekre teljesen egészséges legyen.

A korábbi világelső Andy Murray nem lép pályára a francia nyílt teniszbajnokságon és inkább a füves pályás versenyekre koncentrál.

A 34 éves skót játékos ágyéksérülése ugyan annyit javult az elmúlt hetekben, hogy a római ezres viadalon két párosmérkőzésen játszott, úgy döntött, nem indul a Roland Garroson.

Sajtóhírek szerint Murray még mindig érez némi fájdalmat, ezért a következő időszakot rehabilitációval tölti, hogy a füves pályás versenyekre – köztük a wimbledoni bajnokságra – teljesen egészséges legyen.

A korábbi világelső, kétszeres olimpiai bajnok teniszező 2017 óta mindössze egy egyéni salakpályás mérkőzést játszott. Idén összesen három találkozón tudott pályára lépni: az Australian Openre a koronavírus-járvány miatt nem tudott elutazni, később pedig sérülés gátolta a játékban.

A háromszoros Grand Slam-bajnok Murray jelen állás szerint a június 14-én kezdődő, Queen's Club-i versenyen tér vissza.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában