aktuális?

2021.03.11. 07:30

Gerrard: a Liverpool-szurkolók Kloppot akarják, nem engem

A jelenleg a Glasgow Rangers labdarúgócsapatát irányító Steven Gerrard azt mondta: bár álmaiban szerepel, hogy egyszer volt együttese, az FC Liverpool vezetőedzője legyen, jelenleg nincs szándékában Jürgen Klopp helyébe lépni.

(FILES) In this file photo taken on February 25, 2021 Rangers' English manager Steven Gerrard gestures on the touchline during the UEFA Europa League Round of 32, 2nd leg football match between Rangers and Royal Antwerp at the Ibrox Stadium in Glasgow on February 25, 2021. - Rangers have waited 10 years to get back to the top of Scottish football and Steven Gerrard his whole career for a league title, but the time has finally come for the blue side of Glasgow divide. (Photo by RUSSELL CHEYNE / POOL / AFP)

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Russell Cheyne

Gerrard 2018 óta vezeti a Rangerst, amellyel vasárnap – 2011 óta először – bajnoki címet ünnepelhetett Skóciában. Sikeressége és klubkötődése miatt többen is úgy gondolják, hogy ő lenne Klopp ideális utódja az angol bajnoki címvédőnél, amely a tavalyi diadalmenet után a mostani szezonban csak szenved és csupán a nyolcadik helyen áll a Premier League tabelláján.

Kloppot hírbe hozták a német válogatott szövetségi kapitányi posztjával, de ő határozottan kijelentette, hogy nem vállalná azt a munkát.

„A Liverpool-szurkolók nem akarják, hogy én legyek a vezetőedző”

- nyilatkozta Gerrard.

„Ők azt akarják, hogy Klopp folytassa a munkáját, és én teljesen egyetértek velük.”

„Nem is kellene erről a témáról beszélnünk. A világ egyik legjobb trénere irányítja jelenleg a klubunkat, nekem pedig van állásom.

Nem hiszem, hogy segítség, ha erről beszélünk és remélem, hogy Jürgen még évekig a Liverpoolnál marad”

- tette hozzá a 40 éves szakember.

Gerrard 17 szezonon keresztül volt a Vörösök játékosa, csapatkapitánya, 2005-ben Bajnokok Ligáját nyert a gárdával. Mielőtt a Rangershez szerződött, a Liverpool utánpótlásában dolgozott.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában