MLS

2020.12.10. 13:39

Beckham minden idők legjobb 25 játékosa között

Az elit tagja lett többek között a kolumbiai Carlos Valderrama, az amerikai Clint Dempsey és az olasz Sebastian Giovinco.

A tengerentúli profi labdarúgóliga (MLS) 25. szezonja alkalmából megválasztották a bajnokság történetének 25 legjobb játékosát, akik közé bekerült David Beckham is.

Közel 200 észak-amerikai szakíró 137 jelölt közül választotta ki a 25 legjobbat. A fő szempontok között volt az egyéni teljesítmény mellett a futballista csapatra gyakorolt hatása és az együttes eredményessége is.

Az angol válogatott korábbi csapatkapitánya 2007 és 2012 között hat szezont játszott a Los Angeles Galaxynél, mellyel 2011-ben és 2012-ben is bajnokságot nyert.

Az akkori sikercsapat másik két meghatározó játékosa, Robbie Keane és Landon Donovan is bekerült a 25 legjobb közé.

Az elit tagja lett többek között a kolumbiai Carlos Valderrama, az amerikai Clint Dempsey és az olasz Sebastian Giovinco. A szűkítésnél viszont olyan nevek „véreztek el”, mint Zlatan Ibrahimovic, Thierry Henry, Wayne Rooney, Kaká vagy David Villa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában