nba

2019.02.08. 07:20

A Raptorshoz szerződik a világbajnok Marc Gasol

Az észak-amerikai bajnokságban (NBA) szereplő Toronto Raptors megszerezte Marc Gasolt, a Memphis Grizzlies spanyol kosárlabdázóját.

Spanish NBA basketball player Marc Gasol takes part in the rescue mission with the Spanish NGO Proactiva Open Arms on board of the Astral ship in the Mediterranea sea, on July 16, 2018. - Proactiva Open Arms is an NGO specialized in the search and rescue of migrants boat who try to reach Europe crossing the sea. (Photo by - / AFP)

Forrás: AFP

A 34 éves center három játékosért és egy 2024-es draftjogért cserébe költözik Kanadába a Memphistől, amelynél az elmúlt 11 szezont töltötte. A Toronto a második legjobb csapat a keleti főcsoportban, és 39/16-os győzelmi mutatóval büszkélkedhet.

A 216 centis Gasol – akinek bátyja, Pau a San Antonio Spurst erősíti – két olimpiai ezüstérme mellett világbajnok lett 2006-ban, emellett két Európa-bajnoki aranyérme is van. Hat évvel ezelőtt az év védőjátékosának választották az NBA-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában