Sorozatajánló

2021.07.24. 09:12

Nem ért véget a Grease, készül a musical előzménytörténete

Tíz részből álló sorozatot forgatnak a világhírű produkcióhoz kapcsolódóan.

Grease Grease Year: 1978 - usa Olivia Newton John, John Travolta, Kelly Ward, Barry Pearl Director: Randal Kleiser (Photo by Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)

Forrás: Photo12 / AFP

Fotó: Photo12 via AFP

A Grease, vagyis Pomádé című, 1978-as musicalfilm előzményszériája, a Grease: Rise of the Pink Ladies négy évvel korábban fog játszódni, mint az eredeti történet. Az alkotás tartalmáról viszont egyelőre annyit lehet tudni, amennyit az összefoglalója elárul:

„Mielőtt a rock'n'rollról szólt volna minden, mielőtt a T-Birds tagjai lettek volna a legmenőbbek a suliban, négy lány a saját elképzelései szerint mulatta az időt olyan erkölcsi riadalmat okozva, amely örökre megváltoztatta a Rydell High életét.”

A sorozatot eredetileg az HBO Max rendelte meg 2019 októberében, de végül a Paramount Plusnál kötött ki. A széria kreátora és vezető producere Annabel Oakes.

A sorozaton kívül előzményfilm is készül, Summer Lovin’ címmel. A történet pedig feleleveníti majd John Travolta és Olivia Newton-John nagysikerű alakítását, akik Danny Zuko és Sandy Olsson szerepében hódították meg egykor a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!