Sokkoló történet

2021.11.27. 07:20

Egy nő beperelte az anyja háziorvosát, amiért hagyta őt megszületni

Egy 20 éves lány akár tolókocsiba is kerülhet élete során, ezért milliókat kér az orvostól.

Az angliai Lincolnshire-ben élő Evie Toombes több millióra perelte be anyja háziorvosát, miután azzal vádolja, hogy ő a felelős azért, hogy súlyos neurológiai rendellenességgel született. Evie velőcsőzáródási rendellenességgel született, miután gerincvelője nem fejlődött ki normálisan magzati korában az anyaméhben. 

A fiatal lány emiatt térdtől lefelé nem érez semmit a lábaiban, és a betegség miatt sajnos nincs kizárva, hogy idősebb korára tolószékbe kényszerül majd.

Az ambiciózus lány nehézségei ellenére versenyszerűen lovagol, és optimizmusával másoknak is reményt ad és példát mutat.

2018-ban elnyerte az év Leginspirálóbb fiatala díjat, melynek díjátadó gáláján találkozhatott Harry herceggel és Meghan Markle-el.

Szerepelt az ITV egy rendkívül népszerű műsorában is, a Rejtett fogyatékosságok: Mi az igazság című műsorban.

Evie azzal vádolja anyja háziorvosát, Dr. Philip Mitchell-t, hogy amikor az anyja 2001-ben felkereste őt, hogy fogantatási tanácsot kérjen tőle,

ő elmulasztotta felhívni a figyelmét a megfelelő étrendkiegészítők használatára, amelyek segítségével a velőcsőelzáródási rendellenesség megelőzhető lett volna.

Több milliós kártérítési keresetet nyújtott be az orvos ellen egy londoni bíróságra. Evie a kártérítési összeget fogyatékosságából fakadó többletköltségeinek fedezésére kívánná fordítani – írta meg a LADbible alapján a Tények

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!