történelmi

2020.10.18. 10:35

Joaquin Phoenix Napoleon lesz

Ridley Scott újabb nagyszabású mozifilm forgatását kezdi el nemsokára. Napóleonról szóló filmet forgat Joaquin Phoenixszel.

BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - FEBRUARY 09: Joaquin Phoenix arrives at the 2020 Vanity Fair Oscar Party held at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 9, 2020 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP

Fotó: NurPhoto via AFP

A Kitbag című film a 20th Century Filmstúdióban készül, amellyel Scottnak szerződése van. A film címe a Minden katona zsákjában ott lapul egy marsallbot idézetből származik.

A film végigkíséri a hadvezér és császár életét, valamint bemutatja feleségéhez és egyetlen szerelméhez, Josephine-hez való viszonyát is. Scott Napóleon híres csatáit, rendkívüli stratégiai képességeit és töretlen hatalmi ambícióit is ábrázolja.

Fotó: Shutterstock

A forgatókönyvet David Scarpa írja, aki Scott A világ összes pénze című filmjének forgatókönyvét is jegyezte.

A Napoleon mozi előtt még egy másik filmet is forgat. Márciustól pedig Olaszországban kezdi Gucci című filmje felvételeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!