Bulvár-celeb

2022.11.26. 16:54

Tom Hanks brutális módszerrel szoktatta le a drogról a fiát

Tom Hanks egyik fia, Chet arról mesélt, hogy középiskolásként milyen programmal próbálták meg leszoktatni a drogról a szülei.

A közel 20 filmben és sorozatban látott Chet Hanks arról mesélt az Ivan Paychecks nevű podcastben, hogy a szülei, Tom Hanks és Rita Wilson milyen brutális módszert választottak, amikor szembesültek a fiuk függőségével.

Chet az elmondása szerint még középiskolás volt, amikor egy reggel arra ébredt, hogy két izmos, katonának tűnő férfi áll az ágyánál, hogy elvigyék valahová. 

"Csinálhatjuk a könnyebb vagy a nehezebb módon" – állítólag ezt mondták neki.

Végül valahol Utah államban, egy lakatlan részen kötött ki egy táborban, ahol más fiúkkal együtt katonai gyakorlatokat kellett végrehajtania, miközben állandó megfigyelés alatt állt. Chet utólag úgy érzi, hogy híres szüleiből csak minél több pénzt akartak kicsalni azzal, hogy a fiút minél tovább a táborban tartják – végül csak egy srác volt, aki nála tovább maradt. A teljes beszélgetést meg tudja nézni itt:

A történethez egyébként hozzátartozik, hogy Chet a tábor után is többször visszaesett, legutóbb szeptemberben ünnepelte a józansága egyéves évfordulóját - írja az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!