Több mint gyanús...

2022.08.19. 13:30

Megjósolták, mikor fog meghalni II. Erzsébet királynő

Egy időutazó elárulta, mikor fog meghalni II. Erzsébet királynő.

II. Erzsébet királynő

Forrás: AFP

Fotó: Kirsty O'Connor

Egy TikTok-felhasználó azt állítja magáról, hogy a 2082-es évből utazott vissza, és tudja, mikor fog meghalni II. Erzsébet királynő, sőt arra is figyelmeztetett, hogy a Big Ben össze fog omlani – írja a Bors.

A @timetraveller_2082 néven posztoló felhasználó arra figyelmeztetett, hogy az uralkodó még ebben az évben meg fog halni.

Igazi időutazó vagyok. Bízhatsz bennem. Erzsébet királynő 2022-ben, október 4-én fog meghalni

 – árulta el rémisztő jóslatát az időutazó. De egy egész listát állított össze más állítólagos eseményekről, amik csak azután fognak bekövetkezni.

„2023-ban a Big Ben egy váratlan földrengés miatt összeomlik. 2030-ban megjelenik a GTA 7. 2046-ban a Niagara-vízesés kiszárad, de máshol a vízszint emelkedni kezd” – szólt a figyelmeztetése.

A TikTok-felhasználók a kommentek között megdöbbenve fogadták állításait. De akadtak olyanok is, akik több információt követeltek a baljóslatú eseményekről – olvasható a Daily Star oldalán.

Az egyik felhasználó például a következőt kérdezte: „A Tottenham megnyeri a trófeát?” Az állítólagos időutazónak erre is megvolt a válasza: „Négy év múlva igen! Aztán 2030-ban csődbe megy.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!