Fájdalmas igazság

2022.07.02. 09:35

Megdöbbentő hírek érkeztek Michael Schumacher állapotáról

Egy informátor szerint a rajongók már sosem fogják élve látni a Forma-1 legendás pilótáját.

Rengeteg rajongó és még sokan másik is nagyon várják azt a pillanatot, hogy viszont lássák mindig idők egyik legnagyobb Forma-1-es pilótáját Michael Schumachert. Ám annak a magyar újságírónak az értesülése szerint, akinek bejárása van Bernie Ecclestone lakóbuszába, ez a pillanat valószínűleg soha nem fog bekövetkezni.

Frankl András az Origonak adott interjújában többek között arról is beszélt, miért nem fogjuk soha többet élve látni Michael Schumachert.

„Tavaly ott voltam az Amerikai Nagydíjon Texasban, Austinban. A Haas-istállónál egyszer csak szembejött velem Corinna Schumacher, a hétszeres világbajnok és kómában fekvő pilóta felesége. Amint megláttam, elkezdtem zokogni, még ő vigasztalt engem. Elmondtam neki, hogy soha nem feledem el Michaelt, hogy mennyi mindent jelentett nekem az ő barátsága, jelenléte a Forma-1-ben. Nem akartam semmit, eszembe se jutott, hogy bármit kérjek. Bármennyire is hülyén hangzik, de akkor és ott én voltam a rajongó” – árulta el András a portálnak, majd folytatta: 

„Amúgy azt szinte senki sem tudja elképzelni, hogy Corinna mi mindent tett meg eddig azért, hogy a férjét életben tartsa. Mindent eladtak, amit lehetett. Nézze, megrendítő lesz, amit most mondok, de azt mindenkinek el kell fogadnia, hogy Michael Schumachert soha nem fogjuk már élve látni. És most kérem, hogy felejtsük el a pénzt. Ha az ő hírneve nem volt arra elég, hogy a világ legjobb orvosai meggyógyítsák, akkor itt sok mindenben már nem lehet reménykedni. Michael Schumachert megmenteni a világ legfantasztikusabb dolga lenne. De nem tudják. Állítólag a szemével tud kicsit kommunikálni. Jean Todt az a jó barátja, akit beengednek hozzá, együtt ülnek a tévé előtt és nézik a futamokat.”

A szakember szerint azért nem mondják meg, hogy valójában milyen esélyei vannak Michael Schumachernek, mert a családja még mindig abban bízik, hogy eljön majd az a nap, amikor az agysérülés gyógyítható lesz. Ebbe a hitbe kapaszkodva tartják életben a hétszeres bajnokot, és imádkoznak napról-napra, hogy csoda történjen - írja az interjú alapján a Ripost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!