Bulvár-celeb

2021.08.22. 05:50

Kisebb csoda! 3 napig bolyongott az erdőben az egyéves gyermek

Csodával határos módon, élve került elő a farkasokkal és medvékkel teli erdőből a kisgyerek, aki után három napig kutattak.

Small girl holding large cep in grass (Photo by Foodcollection GesmbH / foodcollection / foodcollection via AFP)

Forrás: AFP

Fotó: foodcollection via AFP

A riasztó eset Oroszországban, Obinsk közelében történt.

Lyuda Kuzina percek alatt tűnt el otthonról és veszett bele a sűrű orosz erdőbe, ami farkasok és medvék természetes élőhelye. A kislány édesanyjának, egy orosz atomfizikus nőnek a kertje nem volt kerítéssel elkerítve. Így fordulhatott elő, hogy

miközben az asszony mindössze néhány percre magára hagyta, amíg a szomszéddal beszélt, a gyerek eltűnt. Keresni kezdte, de sehol sem találta.

A helyiek azonnal a segítségére siettek és mintegy 500 ember összeállt, hogy megtalálják a kis Lyuda- át. Azonban három napig nem jártak sikerrel. Szinte már reménytelennek tűnt, hogy a gyermek élve megkerülhet, ám az egyik mentőcsapatnak sikerült rátalálnia.

Éppen megálltak, hogy az órákig tartó kutatás után egy picit pihenjenek, amikor halk nyöszörgést hallottak. Elkezdték szólongatni a kislányt, és ekkor újból hallották a halk, erőtlen hangokat. Elindultak az irányába és megtalálták a kicsit egy kidőlt fákkal borított erdőrészen, ahol meglehetősen gyakran fordulnak elő vadállatok.

A gyermek testén több karcolás, horzsolás, valamint rengeteg rovarcsípés volt. Azonban szerencsére elmondható, hogy ezt leszámítva komolyabb baja nem esett. A mentőcsapat minden tagja sírt, amikor rábukkantak a gyermekre

– számol be róla a Mirror nyomán a tenyek.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!