az ördög mindig a részletekben

2021.02.21. 09:35

Cuki szelfit akart küldeni a feleségének, de volt vele egy apró probléma, szakítás lett a vége

Oké, igazából két probléma is volt a fotóval. Sajnos a feleség kiszúrta mindkettőt...

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Egy nő néhány napja feltöltött a Tiktokra egy videót, amiben azt kérdezi a netezőktől, észreveszik-e, miért gondolja azt, hogy a férje megcsalta. A tiktokozó elmondta, hogy a férfi azt állította, a hétvégére elmegy kaszinózni, és ha már így alakult, akkor ott is alszik a kaszinó szállodájában – írja a Bors.

A férfi nagyon elővigyázatos akart lenni, még néhány szelfit is küldött magáról, hogy a felesége lássa, gondol rá és minden a legnagyobb rendben, csakhogy éppen ezzel buktatta le magát.

- Észrevettem rajta néhány furcsaságot, a férjem most már szingli – írta a videóban a nő.

Ami valószínűleg mindenkinek azonnal feltűnik, leszámítva persze a férfit, hogy a polcon maradt egy hajegyenesítő, amire a férjet elnézve, nem sok szüksége lehet.

Fotó: Bors

Azt már csak a profibbak szúrhatják ki, hogy a háttérben látszódik egy táska szája is a földön, ami a feleségnek nem volt ismerős, és ami valószínűleg egy Michael Kors táska.

A férjem azt állította később, hogy nem a saját fürdőszobájában, hanem a szomszédban a barátjánál fotózott, de ez annyira bénán hangzik, mégis miért fotózná magát bárki egy idegen fürdőben?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!