bátor tett

2020.08.05. 14:52

Cápákkal úszkál Chris Hemsworth a National Geographic kedvéért

A színész tudósokkal, aktivistákkal és a helyi lakosokkal együtt keresi majd a választ arra, hogy miért szaporodtak el az utóbbi időben a cápatámadások Ausztrália mellett.

Australian actor Chris Hemsworth attends the premiere event for new movie "Men in Black: International" in Beijing, China, 9 June 2019.

Forrás: AFP/Imaginechina

Fotó: Gao yue

Thor alakítója, a legutóbb a Tyler Rake: A kimenekítés-ben látott Chris Hemsworth is csatlakozott a National Geographic hagyományos Cápafesztiváljához – írja az Origo.

A tematikus programsorozat 2021-es kiadásának része lesz ugyanis a Shark Beach című műsor, amelyben a színész hazája, Ausztrália partjainál merül majd tapasztalt búvárokkal, hogy megfigyeljék a cápák viselkedését.

Hemsworth tudósokkal, aktivistákkal és a helyi lakosokkal együtt keresi a választ arra, hogy miért szaporodtak el az utóbbi időben a cápatámadások Ausztrália mellett, miközben a színész gyerekkorában az emberek még a cápákkal közösen élvezték az óceánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!