végtelen fantázia

2020.07.31. 10:44

Disney-karaktereknek öltözött ikerpárért rajong az internet

A 25 éves lányok elképesztő szetteket mutatnak be, melyeket mesefigurák ihletnek.

Winnie l Ourson Bienvenue dans la foret des reves bleus Winnie the Pooh 2011 Real Steve Anderson et Don Hall. COLLECTION CHRISTOPHEL Walt Disney Pictures / Walt Disney Animation Studios; Winnie l Ourson Bienvenue dans la foret des reves bleus Winnie the Pooh 2011 Real Steve Anderson et Don Hall. COLLECTION CHRISTOPHEL Walt Disney Pictures / Walt Disney Animation Studios

Forrás: AFP/Walt Disney Animation Studios

Fotó: Walt Disney Pictures / Walt Disn

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a cosplay, mely ugye arról szól, hogy ki tud élethűbben visszaadni jelmezeket és kiegészítőket viselve egy-egy filmszereplőt, képregényhőst, rajzfilmfigurát – írja a hirado.hu. A Marvel és DC mozis, illetve tévés térnyerésének köszönhetően egyre többen csapnak fel Vasembernek, Wonder Womannek vagy éppen Skarlát Boszorkánynak, az anime világot nem is említve, mely végtelen számú forrást jelent a művészeknek.

Van azonban egy 25 éves ikerpár, Danielle és Nicole Harr, akik egészen más műfajban utaznak. Ők Disney karaktereknek öltöznek be. Ez azonban pontosításra szorul. Disney-karakterek ihlette vintage szetteket mutatnak be Betty Berry néven futó Instagram oldalukon, ami óriási siker.

„Vintage nagykereskedőkkel dolgozunk, személyesen válogatjuk ki az eladásra szánt készletet. A karakter-szettek ötletei általában utólag ugranak be, de persze vannak darabok, amik emlékeztetnek minket egy-egy mesefigurára” – nyilatkozták a lányok korábban a Metronak.

Legyen szó a Jégvarázsról, A kis hableányról, vagy a Micimackóról, a nővérek tökéletes összeállításokkal rukkolnak elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!