felhajtás nélkül

2020.06.25. 18:40

Már csak néhány nap, és anyuka lesz a Trónok harca sztárja

A színésznő és férje július közepére várják első gyermeküket.

LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JANUARY 26: Joe Jonas and Sophie Turner arrive at the 62nd Annual GRAMMY Awards held at Staples Center on January 26, 2020 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Xavier Collin

Sophie Turner és férje, Joe Jonas hamarosan szülők lesznek.

A US Weeklynek nyilatkozó névtelen bennfentes szerint már csak alig pár hét van hátra Sophie Turner terhességéből, aki párjával, Joe Jonassal július közepére várja első gyermekét – írja a hirado.hu. Sem a kismama, sem popsztár férje nem nyilatkozott a gólyahírről, Sophie kerekedő pocakja azonban többet ért a rajongóknak minden szónál.

„A gyerek, a családbővítés, mindig is a terveik között szerepelt. Mindig is tudták, hogy szülők akarnak lenni” – mesélte a lapnak az ismerős.

Bár a színésznő sokáig bő ruhákkal el tudta rejteni hasát, az utóbbi napokban ezt már nem tudná megtenni és nem is akarja. A párt többször is lefotózták Los Angeles-ben kirándulás közben, ő és Joe igyekeznek kihasználni a fennmaradt közös időt a baba érkezése előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!