Ki hitte volna?

2020.02.07. 22:15

Így kezdte a pályafutását Jim Carrey (videó)

A színész szerint már kisbaba korában látszott, hogy őstehetség.

28 January 2020, Berlin: The Canadian-American comedian and actor Jim Carrey comes to the Zoo Palast for the 'Fan & Family Event' of his film 'Sonic The Hedgehog'. The film opens in cinemas on 13 February. Photo: Annette Riedl/dpa

Forrás: AFP

Fotó: Annette Riedl

Annak köszönheti fényes komikusi karrierjét Jim Carrey, hogy

már csecsemő korában sem azt mondták rá, hogy tiszta hülye, hanem hogy milyen vicces.

Ez nagyon komoly megerősítés volt számára – árulta el a Parade magazinnak adott interjújában, melyről a hirado.hu ír.

„Amikor beraktak az etetőszékbe, és olyan kajával akartak tömni, amit nem akartam megenni, elkezdtem szabályos epilepsziás rohamot produkálni” – mondja az interjúban.

„Keresztbe állt a szemem, folyt a nyálam, és egész testemben reszkettem. Szerencsére mindenki elkezdett röhögni, és nem kellett megennem a kaját. Már ekkor látszott, milyen tehetséges vagyok”

- tette hozzá.

Carrey hamarosan a Sonic, a sündisznó főgonoszaként lesz látható a mozikban. Dr. Robotnyikot, a zseniális őrült tudóst alakítja, aki a címszereplő foglyul ejtésével az uralma alá akarja hajtani a világot. A színész maga is a film alapjául szolgáló SEGA videójáték nagy rajongója, bár némileg frusztrálja, hogy a 9 éves unokája rendszeresen megveri a játékban.

„Folyton borzasztóan lealáz a gyerek, de mondtam neki, hogy gyakorolni fogok, és előbb-utóbb szénné verem” – folytatja Carrey. – „Mire ő: persze, ha újra születsz, és kétévesen elkezdesz játszani, biztos menni fog.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!