kiderül a titok?

2020.01.27. 12:45

Meghan Markle édesanyja tehet a hercegi pár visszalépéséről

Már évek óta lánya fülébe duruzsolta, hogy lépjenek egy lépést hátrébb a királyi családtól.

Forrás: Shutterstock

Külföldi pletykalapok értesülései szerint Meghan Markle édesanyja, Doria nagyon nagy befolyással lehetett a hercegi pár döntése mögött, mi szerint kilépnek a királyi család kötelékéből – írja a Lokál.

Mint ismert Harry herceg és Meghan Markle január elején úgy döntöttek – minden előzmény nélkül – bejelentik, hogy ők inkább kilépnek a királyi család kötelékéből, de persze nagyon szeretik a királynőt és minden jót kívánnak neki. A világ pedig rögtön a feje tetejére állt, és azonnal próbálták kideríteni az okokat.

A legtöbb pletykalap Meghant, Harry herceg feleségét kiáltotta ki hibásnak és őt sejtették a döntés kiötlőjeként is. A Mirror azonban most egy újabb szemszögből világította meg az eseményeket.

A lap ugyanis azt állítja, hogy Dora Ragland, Meghan édesanya lehetett az, aki már évek óta lánya fülébe duruzsolta, hogy lépjenek egy lépést hátrébb a királyi családtól. A Mirror mindezt a korábbi jógaoktató édesanya, Doria egy bizalmasának információjára alapozza.

Hogy mi a teljes igazság, az persze valószínű soha nem fog kiderülni, ennek ellenére árulkodó, hogy a hercegi pár az után jelentette be visszalépését, miután több hetet Kanadában töltöttek Meghan édesanyjával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!