rajongóinak nem tetszik

2019.10.25. 14:00

P. Diddy hivatalosan is nevet változtat

A Diddy név hamarosan a múlt homályába vész.

New York, 2012. december 13. Sean Combs amerikai rapper megérkezik a 121212 elnevezésû koncertre a New York-i Madison Square Gardenben 2012. december 12-én. A segélykoncert bevételét a Robin Hood Segélyalapnak utalják át, amely az Egyesült Államok északkeleti partvidékét sújtó, több mint száz emberéletet követelõ szupervihar károsultjait támogatja. (MTI/EPA/Justin Lane)

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Justin Lane

Sokadszorra készül nevet változtatni Sean Combs, akit rajongói annyi néven emlegetnek, hogy lassan megjegyezni is nehéz. Diddy, P. Diddy és Puff Daddy, azonban a rapper mostanság csak a Sean Love megszólításra hallgat, erre esett ugyanis a választása, ami nem becenév, jogi lépéseket tett ugyanis, hogy a személyi igazolványában is ez a név szerepeljen – írja a Híradó.

A rajongókat egyébként megosztja a híresség döntése, ez pedig érthető, nem csak azért mert a “Diddy” teljesen a múlt homályába vész ezzel, de sokak szerint nem is férfias.

A bírósági papírok szerint azonban a nincs visszaút, Sean John Combs hamarosan Sean Love Combs lesz. A sztár számára régi vágya teljesülne be középső neve megváltoztatásával, egyéb indokról egyelőre sem ő, sem a barátok nem pletykálkodtak.

Borítókép: Sean Combs amerikai rapper megérkezik a 121212 elnevezésű koncertre a New York-i Madison Square Gardenben 2012. december 12-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!