Mozihír

2019.10.29. 09:47

Örülhetnek a rajongók, újratervezték Sonicot

A videójáték hősről szóló film készítői a sok tiltakozás miatt rajzolták újra a sündisznót.

View of a sculpture of Sonic the Hedgehog, title character and protagonist of the Sonic the Hedgehog series released by Sega, on the roof of the MixC Shopping Mall in Qingdao city, east China's Shandong province, 7 August 2017. A sculpture of Sonic the Hedgehog, title character and protagonist of the Sonic the Hedgehog series released by Sega, was pictured on the roof of the MixC Shopping Mall in Qingdao city, east China's Shandong province, 7 August 2017. It looked like greeting people passing by. Actually, it is the mascot of Sega's Joypolis at MixC Shopping Mall.

Forrás: AFP / Imaginechina

Fotó: Li fuhua

El kellett halasztani a Sonic, a sündisznó című animációs film novemberi bemutatóját, mivel a rajongók felháborodtak a címszereplő külseje miatt. Sonic egy kultikus videójáték hőse, a film első változatában mégsem úgy nézett ki, ahogyan a rajongók megszokták. Az eredetihez képest új szemet, fogat és lábat kapott, ami sokak szerint szentségtörés – írja a hirado.hu.

Breaking: A " target="_blank" rel="noopener">#SonicMovie standee featuring a newly redesigned Sonic was spotted at a undetermined location. This story is developing. #SonicNews pic.twitter.com/ymcgSYjg4a

— Tails' Channel – Celebrating 11 Years! (@TailsChannel) " target="_blank" rel="noopener">2019. október 27.

A felháborodott rajongók kérését az alkotók meghallgatták, újratervezték a figurát, és a süni új külseje már olyan, amilyennek a játékosok megszokták. Érdekesség, hogy minderről nem hivatalos bejelentés adott hírt, hanem egy kirakott standee – álló hirdetőtábla –, amelyet egy mozi félreeső folyosóján helyeztek el.

Az internet korában persze így is fénysebességgel terjedt el az információ, és a rajongók megkönnyebbültek. Egyben csodálkoznak is, hogy két nagy cég – a Paramount stúdió és a videógyártó Sega – ennyire odafigyel a rajongók igényeire. Pedig nincs ebben semmi csoda, a közönség szava szent, hiszen ő fizet a kasszánál.

A Sonic, a sündisznó részben élő színészes film, a főgonoszt Jim Carrey alakítja.

Borítókép: Sonic, a sündisznó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!