elit gyilkos lesz

2019.09.12. 08:58

Will Smith Magyarországon ünnepel

Új filmje, a Gemini Man megjelenése alkalmából tér visssza hazánkba Ang Lee rendezővel, valamint Jerry Bruckheimer és David Ellison producerekkel.

US actor Will Smith arrives for the 32nd Annual Nickelodeon Kids' Choice Awards at the USC Galen Center on March 23, 2019 in Los Angeles. (Photo by Chris Delmas / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Chris Delmas

A Gemini Man több jelenetét Budapesten forgatták tavaly – a filmben a magyar főváros több meghatározó nevezetessége is felbukkan majd, és magyar szakemberek is dolgoztak rajta – írja az Origó.

Az idei, szeptember 24-26-ig tartó látogatás további részleteiről később tudunk beszámolni – annyi azonban már bizonyos, hogy a magyar rajongók e látogasuk során több alkalommal is láthatják majd Will Smith-t, Ang Lee-t, Jerry Bruckheimert és David Ellisont.

A film hivatalos szinopszisából annyi derül ki a történetről, hogy

a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését.

A további szerepekben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen és Benedict Wong láthatóak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!