szomorú

2019.09.16. 10:36

Semmit sem tud Brad Pittről Angelina Jolie nevelt fia

Maddox meglepő vallomást tett.

Maddox Jolie-Pitt, Angelina Jolie and Pax Thien Jolie-Pitt attending the 'First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers' premiere during the 42nd Toronto International Film Festival at Princess of Wales Theatre on September 11, 2017 in Toronto, Canada | Verwendung weltweit/picture alliance

Forrás: AFP/dpa

Fotó: Regina Wagner

A színésznő első örökbefogadott gyermeke, Maddox semmit sem tud Jolie volt férjéről, Brad Pittről – írja a Bors.

A 18 éves fiú idén kezdi meg tanulmányait egy szöuli egyetemen, ám arról fogalma sincs, hogy nevelőapja, Brad Pitt mikor látogatja meg őt. A meglepő tény akkor derült ki, amikor a csöndes természetéről ismert fiú összefutott egy paparazzival, és válaszolt a feltett kérdéseire.

„Semmit sem tudok róla, vagy arról, hogy egyáltalán lesz-e ilyen”

- felelte Maddox arra a kérdésre, vajon mikor látogatja meg őt nevelőapja.

A történtekhez fontos tudni, hogy a korábban egy párt alkotó Angelina és Brad egyaránt magának szerette volna megszerezni közösen nevelt gyerekeik felügyeleti jogát, ezért tárgyalások sorozata indult a bíróságon. A viszálynak viszont az lett a szomorú következménye, hogy a színész kezdett eltávolodni a gyerekeitől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!