örülne neki?

2019.04.09. 17:00

Chris Hemsworth szívesen lenne az új James Bond

Egyszer valaki azt mondta neki, hogy jó lenne a szerepre, és most itt a lehetőség.

Actor Chris Hemsworth attends the world premiere of "12 Strong" at Jazz at Lincoln Center on January 16, 2018, in New York City. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

Tavaly nyáron egy korábbi 007-es, Pierce Brosnan nyilatkozta azt, hogy ő Tom Hardynak adná a szerepet, de olyan pletykák is felröppentek, hogy szükség lenne némi csavarra, így a 26. filmben női ügynök szerepelne. Később kiderült, hogy sem előbbit, sem utóbbit nem tervezik a készítők.

A szerepet visszaadó Daniel Craig helyére kell egy utód, viszont a korábbi pletykákkal ellentétben Idris Elbának nem ajánlottak fel a szerepet. Az utolsó információk szerint a producerek a Trónok harca Robb Starkját, Richard Maddent akarják a szerepre, mely szintén nem került megerősítésre.

Ha a stúdiónak nem lenne így is elég ötlete, hétfőn egy nagyágyú, Chris Hemsworth is bejelentkezett a szerepre. A színész úgy véli, nagyon is alkalmas a szerepre, köszönhetően a Hajsza a győzelemért című filmjének, melyben James Hunt autóversenyzőt alakította.

Amikor a filmet forgattuk valaki azt mondta nekem, hogy jó lennék a szerepre, én pedig úgy voltam vele, hogy ha ez a mozi lesz a meghallgatási videóm, az csak jó. Ki ne akarna megpróbálkozni Bonddal. Én nagyon szívesen csinálnám! – nyilatkozta Chris a Balance magazinnak.

A színész azonban tisztában van vele, hogy ez nem rajta fog múlni, és azzal is, mennyi nagyszerű tehetség neve felmerült eddig, de bízik benne, hogy lelkesedése eljut a döntéshozókhoz.

Daniel Craiget a 25. Bond-moziban láthatjuk utoljára, melyet Danny Boyle rendez, és melynek bemutatását 2020. április 8-ra tervezi a stúdió.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!