visszatérés

2017.10.01. 20:09

Újra az élen Stephen King-horror az észak-amerikai mozikban

Egy hét után újra a bevételi lista élére került Stephen King Az című horrorja az észak-amerikai mozikban, miután sikerült leköröznie a hétvége legjelentősebb premierfilmjét, a Barry Seal: A beszállító című filmdrámát.

A filmstúdiók vasárnapi becslései szerint az Az, amely minden idők legjobban teljesítő horrorja, negyedik hétvégéjén 17,3 millió dollár bevételt hozott, többet, mint az egykori TWA-pilóta, Barry Seal történetét feldolgozó, Tom Cruise főszereplésével forgatott filmdráma, és a múlt heti listavezető, a Kingsman: Az aranykör című kémfilmfolytatás. E két produkció 17 millió dollárra becsült bevétellel osztozik a második helyen.

Bár a kritikák nagyon dicsérik Tom Cruise-t a drogcsempésszé és CIA-ügynökké váló kereskedelmi pilóta valós alakjának megformálásáért, az indulás kissé gyengének számít a sztár esetében.

Egy másik premierfilm, az Egyenesen át, amely az azonos című 1990-es thriller újraforgatott változata, csendben a negyedik helyen végzett csekély, 6,7 millió dollár bevétellel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!