játék

2019.02.07. 11:25

Most „házasságot” érhet nálunk egy csók!

Közeledik a Bálint, avagy a Valentin nap, a szerelmesek napja, amikor apró figyelmességekkel lepjük meg kedvesünket, szerelmünket. Egy közös színházi élmény egy szerelmes komédiára sem rossz választás.

NOOL

A Nógrád Megyei Hírlap és a nool.hu újabb közös játékot indít, amelyen többek között a Filoména házassága című szerelmes komédiára, a fővárosi József Attila Színház vendégjátékára lehet belépőket nyerni, melyet a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház tűzött műsorára.

Hogyan? Egyszerű. Küldjetek be címünkre – [email protected] – egy olyan fotót, amelyen elcsattan egy szenvedélyes csók, egy kedveskedő puszi, esetleg egy anyai cuppanós. Mi a fotókat feltesszük a nool.hu oldalra, ahol szavazni is lehet rájuk. Vagyis nincs más tennivaló, biztassátok barátaitokat, hogy szavazzanak rátok! A legtöbb szavazatot kapott páros nyer!

A fotók beküldési határideje február 10., szavazni pedig február 13-án délig lehet.

„Filuména házassága”

A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház Tolnay Klári-bérletében február 20-án 19 órától látható darabot a budapesti József Attila Színház vendégjátékaként láthatja a közönség, amire szólójegyek is vásárolhatók!

A darab írója Eduardo De Filippo, aki nápolyi komédiaként aposzrtofálja a történetet. Filuména Marturano, a Domenico Soriano által kitartott volt utcalány nagy leleménnyel halálos beteget színlelvén, utolsó kívánságaként elveteti magát az őt immár negyed évszázada kihasználó kivénhedt ficsúrral, a jómódban élő cukrásszal, Domenicóval. De korántsem kicsinyes önzésből vetemedik erre a csalásra: három titokban felnevelt fiáért teszi, akiknek nevet és társadalmi megbecsülést kíván

szerezni a hangzatos Soriano névvel. Domenico nem hagyja annyiban a dolgot: mindenáron felbontani igyekszik a szerinte törvénytelen házasságot. Ehhez talál is egy minden paragrafussal felvértezett, félszegen fontoskodó ügyvédet, aki az olvasni nem tudó Filuménának paragrafus-nyelven bebizonyítja, hogy a házasság csak akkor lenne érvényes, ha a feleség, mármint Filuména meghalt volna.

Filuménát az a Vándor Éva alakítja, akit a Függöny fel!, avagy Még egyszer hátulról, az Augusztus Oklahomában, valamint a nemrég bemutatott Lovagias ügy című Zenthe-darabokban megszeretett a közönség, partnere Nemcsák Károly lesz. A darabban szerepet kapott még Ujréti László, Kocsis Judit, Chajnóczki Balázs is.

Filuménát Vándor Éva alakítja

A nyeremények:

1. hely:

  • egy kétszemélyes, gyertyafényes vacsora a salgótarjáni CZ étteremben
  • egy páros belépőjegy a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházba (Filoména házassága, szerelmes komédia, a fővárosi József Attila Színház vendégjátéka február 20-án, 19. órakor.)
  • 2-3. hely:

  • egy-egy Egri Bikavér, Egri Csillag borból álló ajándékcsomag az egri Juhász Testvérek pincészettől.
  • egy-egy páros belépőjegy a Filoména házassága című darabra.
  • A nyertesek a szerkesztőségben (Salgótarján, Erzsébet tér 6.) vehetik majd át nyereményüket.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában