Keresztény énekes ad koncertet

Fennállásának huszonötödik évfordulóját ünnepli idén a Jó Pásztor Katolikus Óvoda. Ennek alkalmából Hála hetet rendeznek, amelynek egyik kiemelt eseménye lesz Pintér Béla koncertje április 20-án, pénteken 16 órakor a Szent József-plébániatemplomban.

Pintér Béla hazánk egyik legismertebb keresztény énekese, zenéi hitről, reményről, szeretetről, megbocsátásról és magáról az életről szólnak. Kicsik és nagyok számára hamar közkedvelté válnak a merészebb stílusjegyeket magukon hordozó albumok. Több mint húsz éve van a zenei pályán, 1995-ben adta ki első lemezét, amelynek címe Eljön az a nap. Pintér Béla és a csemeték feldolgozásában 1996-ban Miénk a Menny! címmel jelent meg egy újabb album.
Azóta több tucatnyi dalt írtak és adtak ki. Előadására szeretettel hívják és várják a szervezők a szülőket és a gyermekeket is. Belépőjegyek elővételben az óvodában, a vasárnapi szentmisék után a főplébánia-templomban és az Acélgyári templomban a sekrestyében kaphatók. A bevételből az óvoda udvari játékait szeretnék kicserélni.

Hozzászólások

univerzum
Meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon
szent / 11 perce
Erdő Péter: Mindszenty József boldoggá avatása jót tenne a magyar nép lelkének
A bíboros szerint azért is fontos lenne a boldoggá avatás, mert Mindszenty az egyetlen, akit a világban ismernek a magyar egyház 20. századi történetéből.
Közép- és emelt szintű vizsgákra / 58 perce
Érettségire felkészítő alkalmazást fejlesztett két magyar egyetemista
rekord / 1 órája
A világ legmagasabb focistája egy magyar csapatban játszik
új eljárás / 1 órája
Gyors és kíméletes vizsgálatot dolgoztak ki a mellrák diagnózisához
Az apostoli munkás / 1 órája
Szabó Ferenc jezsuita szerzetes kapta idén a Hit pajzsa díjat
újgenerációs műkéz / 2 órája
Kifejlesztették az érintés érzetét adó művégtagot
Tematikus nap / 2 órája
Bemutatkoznak a Vajdaság kulturális és gasztronómiai kincsei