Fotó: Torjay Attila / NMH

Háromnapos zenei fesztivált rendeznek a Robinson Szigeteken

A nyári szünet kezdetén – június 14-től, péntektől – immár második alkalommal rendezik meg a tavaly hagyományteremtő szándékkal életre hívott háromnapos fesztivált a Szécsény melletti Robinson Szigetek területén. Az eseményen 35 fellépő szórakoztatja majd a bulizni vágyókat. Pénteken a mulatós sztárok lepik el a színpadot, míg a szombat a retró, a vasárnap pedig a mainstream jegyében telik.

Fantasztikus hangulat, rengeteg sztár, régi ismerősökkel való találkozás és hajnalig tartó bulizás jellemezte tavaly a háromnapos fesztivált, ami idén sem lesz másképp. A horgászok paradicsoma immár második alkalommal alakul át igazi fesztiválbirodalommá.

A programsorozat megrendezésének apropóját a tanév lezárása adja, így a szervezők egy igazi nyárköszöntő fesztivállal kívánják kikapcsolódásra csábítani a család minden tagját. A szervezők a sokrétű programkínálat mellett figyeltek a helyszín kiválasztására is, hogy se a koncertekkel járó zaj, se a tömeg ne zavarja a lakosságot. A Robinson Szigeteken ugyanis három éjjel, három nap dübörög majd a zene, amely garantáltan felejthetetlen fesztiválélménnyel gazdagítja a megye apraját-nagyját.

Június 14-én, pénteken, 18 órától színpadra lép Gáspár Győző, Nótár Mary, Kis Grófo, Bunyós Pityu, MC Hawer és Tekknő, Jolly &amp, Suzy és a Románcok Csillagai, valamint Rostás Szabika. Mindezek után pedig hajnal egytől egészen reggelig Nyári Kálmán szórakoztatja a nagyérdeműt.

Tavaly is jó bulik voltak
Fotó: Torjay Attila / NMH

Szombaton 15 órától veszi kezdetét a retró nap, amelynek keretében Jusztin Tímea, Géczi Edit, Zoltán Erika, az Ufo együttes, Csordás Tibi, Krisz Rudolf, a Desperado, az Ámokfutók, Persik Szabolcs, Spigiboy és a Kozmix műsora örvendezteti majd meg a közönséget. Ezt követően hasonló hangulatú diszkón táncolhatnak a bulizni vágyók, egészen hajnalig.

Vasárnap 14 órától egymást követi a színpadon Ben Nyler, Tailor B., Pete, Julian Kid, Price, Curtis, Burai Krisztián, AK26, Lmen Prala, Earth N Days, Ajkay Ádám, Newik, Nia Even, Tomy Montana, Szecsei, Purebeat és Daniel Nike.

Fotó: Torjay Attila / NMH

További lökést adott a tavalyi siker
– A tavalyi fesztivál egy-egy napján több­ezres tömeg töltötte meg a sátort. Akkor már a rendezvény előtt megfogadtuk, hogy jövőre ismét megvalósítjuk ezt a programsorozatot, azonban ez a hatalmas, előre nem várt érdeklődés még jobban felbuzdította a társaságot. Leg­nagyobb örömünkre minden korosztály képviseltette magát. A közel negyven fellépő mellett extra fény-, hang-, illetve látványtechnikával is vártuk a közönséget. Idén sem lesz ez másképp, és reméljük, hogy mindenki, aki kilátogat a megye második minifesztiváljára, ismét megtalálja a számára leginkább megfelelő zenei stílust – mondta Varga Béla, a Robinson Szigetek ügyvivője.

 

Hozzászólások