Moziműsor

2022.10.04. 11:00

Ezt vetíti kedden a balassagyarmati Madách Mozi - mai ajánlatunk: Nyugati nyaralás

Ha egy kis mozi a ma délutáni vagy esti kikapcsolódás, akkor mutatjuk a mai kínálatot.

Nool

Fotó: Shutterstock

Madách Mozi
Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky utca 8. - +36-35-315-405
2022. október 4.

Nincs baj, drágám krimi, dráma, horror (16) 20:00
Minden tökéletes. Alice (Florence Pugh) és Jack (Harry Styles) szeretik egymást, boldogok, és a férfi munkahelye által fenntartott kisvárosban, Victoryban, egy szép házban élnek. Körülöttük mindenki szép, boldog, és ugyanannál a titokzatos cégnél dolgozik. De mit csinálnak, amikor nincsenek otthon? Mivel foglalkozik ez a bőkezű vállalat? Alice először unalmában kezd kérdezősködni, azután egyre több furcsa részletre akad, és a cég képviselőinek nagyon nem tetszik a kíváncsisága. Számukra, úgy látszik csak az a lényeg, hogy senki ne tudja meg, min dolgoznak – és bármire hajlandóak, hogy megőrizzék a titkaikat. 

Avatar sci-fi, kaland 13:15, 17:15 3D
Egy lebénult tengerészgyalogost a Pandora holdra küldenek egy különleges „öltözetben”, ahol a kapott parancsok és az egyre inkább otthonának érzett világ védelme között őrlődik.

Mosolyogj horror (18) 15:15, 17:45,  20:00 
Miután tanúja lesz az egyik páciensével kapcsolatos bizarr, traumatikus incidensnek, Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) olyan rémisztő jelenségeket tapasztal, melyeket nem tud megmagyarázni. Ahogy az életén kezd elhatalmasodni a rettegés, a túléléshez Rose-nak szembe kell néznie felkavaró múltjával, hogy ki tudjon szabadulni ebből a borzalmas, új valóságból.

Nyugati nyaralás vígjáték, krimi  (18) 16:00
A Nagykarácsony alkotóinak új filmje! Magyarország a ’80-as évek derekán. Maurer Gyuri ügyes, veszprémi autószerelő, aki mindent meg tud oldani – még a pártvezetők Ladáit is ő szereli. Családja a riviéra lázában ég, már épp indulnának nyaralni, ám a négy útlevél helyett csak három érkezik meg. Gyuri hirtelen megvilágosodik: kölcsönveszik egy disszidens magyar nála hagyott autócsodáját. A német verdával és papírokkal a nyugatra igyekvő magyarok helyett nyugatról érkező turisták lesznek, akik a legnagyobb luxust élvezhetik a Balatonnál. Nem is sejtik, hogy a “kölcsönvett” autóval egyenesen a hidegháborúba hajtanak bele…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!