Best of 2018

2018.12.28. 07:00

„Zúzósra” sikeredett a megye első off road fesztiválja

Hatalmas, négykerékmeghajtású autók zajától volt hangos Bér községe idén júliusban. Először rendezték meg a Dagonya extrém fesztivált, a falu határában.

Mint azt korábban megírtuk, Nógrád megyében ez volt az első több napos ilyen jellegű rendezvény, amely két teljes hónap szervezőmunka eredményeként került minden a helyére.

A négynapos fesztivál egyik szervezője vezetésével járta körbe a Nool.hu a hatalmas a pályát, amelyen már bőszen ment az erőfitogtatás.

Bár ez volt az első alkalom, rengetegen tették tiszteletüket a fesztiválon, még Szlovákiából, Dániából és Lengyelországból is akadt jelentkező.

A program igen színesre sikeredett. Az off road szerelmesei olyan versenyeken mérhették össze tudásukat, mint például a vak road, a short track kvad-futamok, az enduro-versenyek, az éjszakai kaland vagy éppen a sárgyorsulás. Mindezt időre és extra feladatokkal megspékelve, hogy még izgalmasabb legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában