programsorozat

2019.09.24. 15:33

Testvértelepüléseivel ünnepel Balassagyarmat

Négynapos programsorozattal ünnepelték a testvértelepülésekkel való baráti kapcsolatot Balassagyarmaton.

Sz. K.

A Kiyo Kito Taiko japándobcsoport is műsort adott

Forrás: NMH

Fotó: T. A.

Az Ipoly-parti város hét testvértelepüléssel ápol kiváló kapcsolatokat, amelyek nem csak a városvezetés szintjén, de gazdasági, kulturális, művészeti és szakmai területeken is jól működnek. A vendégtelepülések küldöttei a kirándulásokon és tanulmányutakon kívül olyan szakmai programokon is részt vettek, amelyek tapasztalataiból otthon is profitálhatnak.

A Kiyo Kito Taiko japándobcsoport is műsort adott
Fotó: T. A. / NMH

Így például a Palócföldön megvalósuló zöld beruházások mellett megismerkedtek a határon is átívelő környezetvédelmi fejlesztésekkel, vagy a Balassagyarmat zöldterületeinek megújítását célzó Zöld csiga projekttel. Megtekintették az elmúlt évek városi fejlesztéseit és a közös együttműködési lehetőségekről tárgyaltak. A programsorozat részeként a főtéren fellépett a Kiyo Kito Taiko japándobcsoport, majd a The Black Birds – Beatles emlékzenekar szolgáltatott halhatatlan tánczenét a táncolni vágyó közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában