díj

2019.03.25. 11:30

Személyesen a minisztertől vehetett át rangos elismerést a Fáy csapata

Harmadik helyezést ért el a víz világnapja alkalmából rendezett országos versenyen a Salgótarjáni Szakképzési Centrum Fáy András Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma csapata.

S. K.

Lábdy Jenő, a vízügyi főigazgatóság főosztályvezetője

Forrás: MW

A Duna Múzeum internetes Víz – Kvíz című vetélkedőjének ünnepélyes eredményhirdetését az esztergomi Vármúzeum Lovagtermében tartották. A nyerteseknek az elismerő okleveleket és a díjakat dr. Hoffman Imre, közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár, valamint Lábdy Jenő, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főosztályvezetője adták át.

Lábdy Jenő, a vízügyi főigazgatóság főosztályvezetője

Az elismerést a bátonyterenyei szakgimnázium Maruzs Orsolya tanárnő 12. osztályos tanulóiból álló csapata: Ábri Zoltán, Gyura Kira Martina, Mag Szilvia Henriett, Rácz Tünde és Roboz Olivér személyesen vehette át.

A pályázat azt a célt szolgálta, hogy ismerjük meg, milyen új kihívásokkal találkozunk Magyarországon, hol, milyen gondokkal szembesülnek a világ távoli területein és tudatosítsuk magunkban hogy a vízhez való hozzáférés alapvető emberi jog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!