Megbecsülés

2018.11.14. 14:39

Szécsény is csatlakozott a családok évéhez

A kormány a 2018-as esztendőt a családok évének nyilvánította.

Sz. F.

Szép gesztussal kedveskednek a legfiatalabbaknak, Fotó: NMH

A város önkormányzata is csatlakozott a nemes gondolathoz. A város vezetői minden újszülöttet és édesanyát meglátogattak, illetve meglátogatnak, ajándékkal kedveskednek a családnak.

Szép gesztussal kedveskednek a legfiatalabbaknak, Fotó: NMH

Úgy döntöttek, hogy a város területén a Kossuth utcában az újszülöttek tiszteletére fákat ültetnek. November elején annyi facsemete került kiültetésre, amennyi gyermek született. Természetesen, azok, akik az év hátralévő részében fognak születni, az ő tiszteletükre is ültetnek fát. Dr. Harikné dr. Havasi Beáta alpolgármester lapunknak elmondta, hogy ebből a szép gesztusból szeretnének hagyományt teremteni. A családok éve alkalmából a városban élő családoknak emléklappal fognak kedveskedni.

A házasulandókat is bevonják ebbe a körbe, azok, akik a városban mondják ki a boldogító igent, emléklapot és kis ajándékot kapnak. Szép gesztus ez mindenkinek. Annak is öröm, akik adhatják s azoknak is akik megkapják. A kicsiknek példát mutatnak ezzel is egymás megbecsüléséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!