3 kérdés, 3 válasz

2019.12.28. 10:38

Sok biztatást kap a tehetségkutató után is a nógrádi énekes

Horváth Adrián, tehetségkutató fellépő, énekessel beszélgettünk.

Horváth Adrián

– Az énekes-tehetségkutató műsorban továbbjutottál a táborba, azután a mentorházba már nem kerültél be. Hogyan fogadtad a hírt?

– Ilyen az élet, elesünk, majd felállunk. Nem keseredtem el, hogy nem jutottam tovább. Felemelő érzés volt, hogy elsőre jelentkeztem a tehetségkutató műsorba és máris eljutottam a tábori feladatok utolsó napjáig. Ezáltal sokat fejlődtem, tanultam, és olyan embereket ismertem meg, akikkel továbbra is tartani fogom a kapcsolatot. Rossz érzés nincs bennem, hisz megismertek és már azzal is sokat nyertem, hogy idáig eljutottam.

Horváth Adrián

– Milyen visszajelzéseket kaptál, miután viszontláttak a televízió képernyőjén?

– Nagyon sok embernek tetszett a válogatón előadott Michael Bublé-dalom, amivel négy igenre tettem szert. Rengeteg levelet kaptam és megkeresést, amiben biztatnak a karrieremmel kapcsolatban. Sokan jelezték a közösségi oldalakon, hogy jó hangom van, csak így tovább, ne adjam fel.

– Mint azt korábban már említetted, kitartasz az énekesi karriered mellett. Jövőre is szeretnél jelentkezni a műsorba?

– Igen, folytatni fogom, amit elkezdtem, már elszántan készülök a jövő évi tehetségkutatóra, mivel úgy érzem, számomra még nem ért véget a műsor és a most elért eredményemen tudok majd javítani. Szeretnék még többet megmutatni magamból, és ebben sokan támogatnak, szóval biztosan fogtok még hallani rólam a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában