Sikernap

2018.11.01. 18:52

Sikeres nők mutatnak példát szombaton Pásztón

Női motivációs és sikernapot szervez a Nők Civilben Egyesület a településen november 3-án, szombaton, 14 órától.

T.-N. O.

A pásztói csapat számos rendezvényt szervez, Fotó: NMH

Ezúttal olyan hölgyekkel találkozhatnak az odalátogatók, akik saját történeteiken keresztül mutatják be, hogy milyen is sikeresnek lenni. Szó lesz a múltról, a jelenről és a jövőről is Andó Ákos moderálásban.

A pásztói csapat számos rendezvényt szervez, Fotó: NMH

A bemutatkozók között szerepel Dézsy-Vészabó Noémi, festőművész-író, aki rengeteg kiállítást tudhat maga mögött és számos könyve is megjelent már, de saját Hollóházi porcelánkollekcióval is büszkélkedhet. Ezt követően Bibók Beát, elismert és neves pszichológust, szexuálpszichológust és párterapeutát ismerhetik meg a résztvevők, majd Malomhegyi Anett, modell, hostess és bártrender mutatkozik be, aki kétszeres magyar koktélbajnok.

Később egy talkshow részesei lehetnek az érdeklődők, amelynek vendége Pataki Ágnes, modell, manöken, Balázs Béla-díjas filmproducer lesz, majd 17 órától az Egy nap című premier előtti filmet vetítik le. A rendezvénynek a pásztói könyvtár, valamint a művelődési központ ad majd otthont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!