jegyzet

2019.06.02. 09:46

Őrület az interneten

A legtöbb ember szereti, ha a vásárlást valahogyan megkönnyítheti.

Lászlók Judit

Forrás: Shuttertock

Persze, én is kedvelek boltokban nézelődni, azonban az internetes kereskedelem egyik nagy előnye, hogy nem kell sorban állni. Talán ezért is rendelek néha az internetről, ahol párszor már én is pórul jártam.

Évekkel ezelőtt például karácsonyra rendeltem díszeket és az égőket is online. Tudtam, hogy időbe telik, mire megérkezik, de arra sosem gondoltam volna, ami ezután következett. A kellékek nem érkeztek meg az ünnepekre, de mivel a régiek még használhatóak voltak, úgy gondoltam, hogy az új majd jó lesz jövőre. Sajnos, a következő évben sem tudtam hasznát venni, ugyanis néhány héttel később kiderült, hogy nem is fog megérkezni. A legnagyobb szerencsémre a pénzt visszakaptam a meg nem érkezett áruért.

Ekkor el is döntöttem, hogy legközelebb ezeket inkább egy boltban szerzem be... Nem ez volt az egyetlen eset azonban, amikor a könnyebbnek tűnő utat választottam. Egy fontos esemény előtt álltam, ezért szintén hetekkel korábban rendeltem meg a fotókon remekül mutató rózsaszín ruhát. Szerencsére időben érkezett a termék, csak nem olyan volt, mint a képeken.

Szóval ekkor jött az őrület, hiszen pár nap alatt találnom kellett egy új ruhát, ami nem volt egyszerű, de végül sikerült.

E két eset után megfogadtam, hogy csak olyan dolgot vásárolok majd az interneten, amely nem kötődik semmilyen alkalomhoz, így elkerülve az újabb őrületet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában