kényelem

2019.01.08. 16:43

Önkormányzati támogatás tette kényelmessé a gyarmati művelődési házat

Hetven új fotelt vásárolt a város önkormányzatának támogatásával a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ, a beruházás kétmillió forintba került.

Sz. K.

Az új ülőalkalmatosságok gyorsan népszerűek lettek a látogatók körében

Forrás: Nógrád Megyei Hírlap

Fotó: Torjay Attila

Az intézményeben mindig pezseg az élet, hétköznapokon és hétvégén is számtalan foglalkozás, előadás várja a feltöltődni vágyókat. Emellett az épület ad helyet a könyvtárnak és egy középiskolának is.

Az új ülőalkalmatosságok gyorsan népszerűek lettek a látogatók körében
Fotó: Torjay Attila / Nógrád Megyei Hírlap

A magas látogatói létszám örvendetes, ugyanakkor ilyen szintű igénybevétel mellett a művelődési központ berendezése értelemszerűen időről időre lecserélésre, felújításra szorul. Az ide látogató közönség komfortérzetének növelése, még magasabb szintű kiszolgálása volt a cél, amikor az intézmény vezetése úgy döntött, még az év vége előtt kényelmes fotelekre cserélik a régi, fából készült székeket.

Ezek már évtizedek óta szolgálták a kultúrára, szabadidős elfoglaltságra kíváncsi betérőket. A karácsonyi, szilveszteri rendezvényeken már hetven darab új fotelben ülhettek a vendégek, vagy a foglalkozáson lévő gyerekekre váró szülők, a könyvtárba, az iskolába igyekvők, az olvasni betérő melegedni vágyók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!