gratulálunk!

2019.11.08. 20:02

Ők a legszebb mosolyú nógrádi gyerekek

A nool.hu és a Nógrád Megyei Hírlap újra meghirdette közös Gyermekmosoly pályázatát a Nógrád megyében élő gyermekek számára. A felhívásra közel háromszáz lurkó mosolyát megörökítő felvétel érkezett. Most bemutatjuk az online forduló nyerteseit.

NOOL

0-3 éves kategória abszolút győztese a mátraszőlősi, 15 hónapos Nagy Emma

November 8-án délben lezárult az október 21-én elindult Gyermekmosoly játékunk első része, melyben vártuk olvasóinktól a gyermekeik legcukibb vagy épp leghuncutabb arcocskájáról készült gyermekmosoly képeket. A két kategóriában (0-3 éves és 4-7 éves korosztály) majd' háromszázan nevezték szemük fényét, és mintegy 22 ezer voks érkezett a gyerekekre, így ki is alakul a kategóriánként legtöbb 30 voksot kapó gyermek mezőnye.

Az első három-három helyezett már az online forduló lezárultával könyvcsomagokat nyer, ez ügyben a szülőkkel hamarosan felvesszük a kapcsolatot, de a versenynek ezzel még nincs vége, hiszen jön a Nógrád Megyei Hírlapban a második, print forduló! November 11-től, keressék gyermekük fotóját a Nógrád Megyei Hírlapban, ahol minden nap 3-3 gyermek képe jelenik meg, a kivágott szavazólapokkal lehet majd rájuk voksolni, azokat szerkesztőségünkbe (Salgótarján, Erzsébet tér 6. 3100) eljuttatva. Kategóriánként az első három-három gyermek itt is értékes Libri gyermekkönyv-csomagot nyerhet.

0-3 éves korosztály

0-3 éves korcsoport abszolút győztese a 15 hónapos Nagy Emma
A 0-3 éves korcsoport második helyezettje a mátraszőlősi Horváth Noel
A 0-3 éves korcsoport harmadik helyezettje a 10 hónapos, mátraszőlősi Kiss Laura

4-7 éves korosztály

A 4-7 éves korosztály első helyezettje az 5 éves salgótarjáni Holecz Leila Zara
A 4-7 éves korcsoport második helyezettje a 4 és fél éves balassagyarmati Litavszki Zoé
A 4-7 éves korcsoport harmadik helyezettje a pásztói 4 éves Berze Dorián

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában