Nógrád megye

2018.09.03. 07:03

Nyugat-Nógrádban is bemutatkozik a mozgó kormányablak

A Nógrád Megyei Kormányhivatal mobil ügyfélszolgálata, a kormányablakbusz az elmúlt hetekben kelet-nógrádi településekre látogatott el, a napokban pedig Nyugat-Nógrádban is bemutatkozik.

G. K.

A lakosság több mint ezerféle ügyet intézhet a négykerekűn, Fotó: Ladóczki Balázs

Amint arról korábban már beszámoltunk: háromhetes turnusokban váltakozva járja majd a megye keleti és nyugati térségeit.

A lakosság több mint ezerféle ügyet intézhet a négykerekűn, Fotó: Ladóczki Balázs

Szeptember 1-jén, szombaton 14 és 17 óra között a szécsénkei lecsófesztiválon jelenik meg a jármű. Szeptember 4-én, kedden a varsányi közösségi ház előtt, szeptember 6-án, csütörtökön a ludányhalászi Ipolypart Ápoló és Gondozó Otthonnál lesz lehetőség többek között személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre, illetve ügyfélkapu-regisztrációra is. A kormányablakbusz mindkét helyszínen 10 és 13 óra között fogadja majd az ügyfeleket.

A mobilizált ügyfélszolgálati irodában – hasonlóan a kormányablakokhoz – az állampolgárok több mint ezerféle ügykört kezdeményezhetnek, illetve tájékoztatást kaphatnak az eljárás menetéről az emberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!