jegyzet

2019.04.04. 14:38

Nincs véletlen

Mindig is hittem a sorsban. Több alkalommal is történtek olyan apró dolgok, amelyek megerősítették bennem azt, hogy véletlenek márpedig nem léteznek.

Tóth-Nagy Orsolya

Forrás: Shutterstock

Egy ismerősömmel mindig is egy baráti társaságba tartoztunk, de sosem beszélgettünk igazán. Aztán egy alkalommal úgy hozta az élet, hogy magunkra maradtunk és úgy igazándiból is szót válthattunk. Sajnáltam, hogy csak akkor ismertem meg, hiszen rá pár napra egy másik városba költöztem. Több alkalommal is találkoztunk és mindig jókat beszélgettünk.

Egy nap azonban hihetetlen dolog történt. Éppen a fővárosban utaztam a metrón. Előtte pár perccel beszéltünk telefonon. Ő szintén Budapesten tartózkodott. Amikor beléptem a szerelvénybe és leültem, teljesen megbénultam a meglepettségtől, hiszen pont velem szemben ült. Vajon mekkora esély volt arra, hogy ugyanabban az időpontban ugyanarra a metróra szállunk fel? Aztán eltelt pár hét és ismét egy véletlen találkozásban volt részem ezzel a személlyel. Akkor már kezdtem azt hinni, hogy ez okkal történt. Az elkövetkezendő hetekben én ugyan elköltöztem, de továbbra is tartottuk a kapcsolatot.

Azóta eltelt öt év és nemrégiben összeházasodtunk.

A saját bőrömön tapasztaltam meg azt, hogy az életben nincsenek véletlenek. Amikor megismerünk valakit, az nem hiába történik. Sosem lehet tudni, hogy mikor kopogtat be az ajtón egy idegen, aki az életed részévé válik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!