Fejlesztés

2018.06.22. 11:57

Nagyszerű hír: itt épülhet meg Nógrád megye két új ipari parkja

Két újabb ipari park épülhet meg Nógrád megyében, egészen pontosan Szurdokpüspökiben és Egyházasdengelegen – jelentette be közösségi oldalán június 21-én Becsó Zsolt országgyűlési képviselő.

N. O.

– Az újabb ipari területek kialakítását megalapozta az is, hogy érkeztek megkeresések különböző cégek részéről – mondta lapunknak Becsó Zsolt. Hozzátette: hamarosan Egyházasdengelegen és Szurdokpüspökiben is épülhet ipari park, így a 21-es főút mentén – a bátonyterenyeivel és a pásztóival együtt – már három is lesz a jövőben. Ez fontos a megye gazdasági fejlesztése szempontjából, ráadásul Dél-Nógrád is új lendületet kaphat általa.

Egyházasdengelegen csaknem kétszázötvenmillió forintos támogatásból alakítanak ki ipari területet, Szurdokpüspökiben pedig közel háromszázmillió forintból. Utóbbi polgármestere, Pintér Miklós Ervin elmondta: lehetőséget kívánnak adni a szabad vállalkozási zónában vállalkozást indító vagy bővítő beruházások számára. Az ipari park munkát és fizetést ad majd az emberek számára.

Illusztrációs fotó: shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában