Hírlap-információ

2018.12.14. 13:58

Megvannak a mozaikkereső játék nyertesei

Nagy érdeklődés kísérte lapcsoportunk karácsonyi mozaikkereső játékát, amelyre 14 megyéből, összesen 74 360 gyűjtőszelvényt küldtek be a megyei napilapok előfizetői.

N.M.H.

Hódosy Gergely tanuló húzta ki a nyerteseket Bogdán Katalin marketing-koordinátor közreműködésével

Forrás: MW

A Nógrád Megyei Hírlap rendszeres olvasóitól 791 darab szelvény érkezett be.

A játék lényege az volt, hogy a november 16-án megjelent játékszelvényen össze kellett gyűjteni egy 10 darabból álló mozaikkép mindegyik darabját, és azokat felragasztva beküldeni a Mediaworks Hungary Zrt. (8200 Veszprém, Házgyári u. 12.) címére. Az érvényes gyűjtőszelvényt beküldők közül csak azok a játékosok nyerhettek, akik 2018 decemberében a játékban részt vevő napilapok valamelyikére érvényes előfizetéssel rendelkeztek. Nyereményként kisorsoltunk 14 darab laptopot, 14 Iphone7-es telefont, 14 darab 500 000 Ft értékű, a Takarékbank Zrt. által kibocsátott bankkártyát, 14 darab robotporszívót és 14 kétszemélyes wellnesshétvégét Zalakarosra, hogy mind a 14 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak az ajándékokért. Fődíjként pedig három Toyota Yarist sorsoltunk ki december 13-án 10 órakor, közjegyző jelenlétében.

Először azt a három napilapot sorsoltuk ki a 14-ből, amelynek játékosai egy-egy autót nyerhettek. Fortuna a Heves Megyei Hírlap, a Somogyi Hírlap és a 24 óra olvasóinak kedvezett, akik közül a három legszerencsésebb, azaz a karácsonyi mozaikkereső három autónyertese: Martusz János Erdőkövesdről, Balázsi Norbert Marcaliból és Mészáros László Vértesszőlősről lettek. A fődíjak kisorsolása után a 14 ajándékhoz, megyénként, kihúztunk egy-egy nyertest az érvényes szelvényt beküldők közül.

A játékban részt vevő Nógrád-előfizetők közül 500 ezer forintot nyert Takarékbank bankkártyán Koltár Józsefné Salgótarjánból. Az Asus laptop Máté Nándor etesi olvasónké lett. A robotporszívó Tarra kerül, Vas Istvánnéhoz. Az Iphone7-es telefont a bátonyterenyei Hegedűs Mihályné viheti haza. A kétszemélyes wellnesshétvégére pedig Varga László utazhat Szécsényből.

A nyertesek teljes listája hamarosan megtekinthető a www.mozaikkereso.hu internetes oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!