Fotópályázat

2019.01.15. 11:30

Lezárult az Év párja verseny – mutatjuk a győzteseket

Január 13-án éjfélkor lezárult az Év párja verseny.

P. B.

Telek-Malovecz Bianka és férje, Tamás nyerték az utónászutat

Sok szerelmes mérette meg magát és csaknem nyolcezer szavazat érkezett az indulókra. Hasonlóan a tavalyi évhez, idén is nagy érdeklődés mellett mutatták meg boldogságukat ország-világnak a friss házasok. Nógrád megye szinte minden pontjáról érkeztek fotók, a klasszikustól a horgászáson keresztül a motorosig.

A szavazáson a legtöbb, 1290 voksot megszerezve a romantikus utó­nászutat a badacsonyi Hotel Bonvino Wine & Spa szállodába a mátraterenyei Telek-Malovecz Bianka és férje, Tamás nyerte meg. A két fő részére és két éjszakára szóló ajándékutalvány félpanzióval, wellnesshasználattal és borkóstolóval akár hétvégén is igénybe vehető, a nyári főidényen kívül egész évben.

Telek-Malovecz Bianka és férje, Tamás nyerték az utónászutat

A második helyen 590 szavazattal a szintén mátra­terenyei házaspár, Tóthné Kotroczó Barbara és férje, Sándor végzett, így az övék lett a tizenötezer forint értékű vacsorautalvány, amelyet a salgótarjáni CZZ étteremben használhatnak fel.

Tóthné Kotroczó Barbara és férje, Sándor

A harmadik helyen Szabó-Dénes Fanni és párja, Bence végzett, nekik 519 szavazatot sikerült összegyűjteniük. Ők is vacsorautalványt nyertek, tízezer forint értékben.

Szabó-Dénes Fanni és férje, Bence

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában